RING OSS - 063-39 158 50

Solceller Östersund

RING OSS - 063-39 158 50

Solpaneler

Vi installerar solpaneler i Östersund på alla typer av tak.

Vi installerar solpaneler och solceller i Östersund från offert, projektering till installation! Alla våra kunder får tillgång till komplett, nyckelfärdig solcellsanläggning och solceller i Östersund som producerar egen förnybar energi. I våra paket ingår material, tjänster, driftsättning och utbildning i ett paket. Grönt avdrag är också möjligt nu för privatpersoner. Kontakta oss idag!

Processen med solpaneler

Processen med att införskaffa solpaneler och solceller i Östersund kan beskrivas enkelt i 3 steg:

1. Planera 

I planeringsfasen av att skaffa solceller i Östersund ingår det första mötet med kunden med personlig rådgivning och gratis offert. Vi bokar ett möte och kommer på besök hos er. Vi tittar på bästa möjliga helhetslösning utifrån era förutsättningar, på de estetiska aspekterna av att installera solpanel och solceller i Östersund samt gör lönsamhetsberäkningar. 

2. Installera 

Alla våra kunder får nyckelfärdiga solcellspaket och solceller i Östersund installerade på sina tak. I våra paket ingår installation av behörig elinstallatör, komplett projektering, optimerade system samt utbildning i systemet.

3. Uppföljning

Efter att installationen av solceller i Östersund är färdig kan vi erbjuda app-övervakning, trygga garantivillkor, kontinuerlig kontakt och service samt försäljning och lagring av överproduktion av solenergi.

Val av solpanel 

Vi behandlar varje kundkontakt som unikt. Om det är priset som styr valet av era solceller i Östersund så kan vi bistå med de billigare solpaneler på marknaden. I många fall är det en kombination av flera faktorer som spelar in vid val av solpaneler. För att vi skall kunna hjälpa er på bästa möjliga sätt är det en förutsättning att vi tar en genomgång av er fastighet och pratar om vad ni önskar uppnå långsiktigt med installation av era solceller i Östersund.

Våra solpaneler

Vi använder solpaneler och solceller i Östersund från världens och marknadens främsta tillverkare med väldigt goda garantier. De material som vi arbetar med produceras också med lägsta möjliga inverkan på miljön. Några av de solpaneler som vi installerar hos våra kunder är bl.a. Jinko, LG, Longi Solar, Trina Solar och Futurasun.

Vi installerar solpaneler från Jinko solar.Vi installerar FuturaSun solceller i Östersund.     Trinasolar är en av våra solpaneler som vi installerar vid behov.
   Longi Solar är solpaneler som vi använder flitigt.           LG solar är 1 av 5 solpaneler som vi installerar i Östersund.