RING OSS - 063-39 158 50

Solceller Östersund

RING OSS - 063-39 158 50

Solceller

Detta är en av våra utförda arbeten med att installerat solceller och solpaneler på privat villafastighet.

De flesta av våra privatkunder installerar solceller i Östersund för det ger kostnadseffektiva fördelar långsiktigt samtidigt som det sparar miljön för onödiga utsläpp. Vi har hjälpt installera solcellsanläggningar hos villaägare, lantbruksfastigheter och fritidshus. Vi har också kompetensen till att bistå kommunen och BRF med installation av solceller i Östersund. Kontakta oss om ni önskar mer information och vägledning!

Fördelar med solceller i Östersund

Om ni väljer att satsa på att installera solceller i Östersund och egenproduktion av el så kan ni räkna med 5 klara fördelar!

  1. En lönsam investering då en solcellsanläggning kräver nästan inget underhåll och klarar sig i stort sett utan extra kostnader.
  2. Ni får mer koll över elpriset då ni blir mer oberoende av marknadens elpriser.
  3. Möjlighet att tjäna pengar vid överproduktion som ni kan sälja till elbolag.
  4. Ökar värdet på fastigheten om ni skulle sälja huset i framtiden.
  5. Grönt avdrag på liknande sätt som ROT-avdrag vid installering av solceller i Östersund.

Våra kunder 

Merparten av våra kunder de senaste tre åren har varit privatkunder som villaägare, lantbruksfastigheter, fritidshus eller husbilar. Numera börjar vi även bistå större aktörer som kommuner och BRF med installation av solceller i Östersund. Vi hjälper alla våra kunder, oavsett storleken på projektet, från offert till slutinstallation. Vid behov kan våra kunder ingå separata serviceavtal där vi också bistår med kontroller och underhåll av solceller i Östersund.

Villafastighet

De flesta villor klarar av en solcellsanläggning på 5 - 10 kilowatt. Om det finns plats för större anläggning så får man helt klart större möjligheter för elproduktion till eget bruk och försäljning. Faktorer som takmaterial, lutning på taket och husets läge påverkar pris och nivån på skattereduktion för installation av solceller i Östersund. Om ni vill veta mer om era förutsättningar för att installera solceller i Östersund på villans tak, tveka inte att kontakta oss för rådgivning och en kostnadsfri offert!

Lantbruksfastighet

På lantbruksfastigheter är det extra gynnsamt med att installera solceller i Östersund då det många gånger finns extra gott om plats på tak för montering av solcellsanläggningen och energiförbrukningen är hög. Vid en projektering placerar vi solpaneler i flera väderstreck för att på så sätt öka förbrukningen av egna solenergin som produceras.

Off grid

Vi monterar även solceller i Östersund på de ställen som är lite mer okonventionella där elnät inte finns tillgängligt såsom fritidshus eller husbilar. Många väljer att bli helt självförsörjande inom elförbrukning och då kan vi bistå i dessa projekt också. Vi utformar solsystemen utifrån kundens behov och förutsättningar. För oss är varje projekt unikt och allt börjar med en offert!