RING OSS - 063-39 158 50

Solceller Östersund

RING OSS - 063-39 158 50

Om Oss

Vi installerar solpaneler och solceller på alla typer av tak. Alla våra elinstallatörer är certifierade inom solceller i Östersund.

Funderar ni på att skaffa och installera solceller i Östersund så tveka inte att höra av er till oss. Vi lämnar gärna referenser till tidigare projekt och jobb samt erbjuder kostnadsfria offert och besök hemma hos er! Som kund skall ni alltid känna er trygg att ni valt Jämtsol Energi som er solcellsleverantör i Östersund! Kontakta oss om ni har frågor!

Fossilfritt Sverige

Vårt företag skapades med idén om att vi önskar skapa ett fossilfritt Sverige genom att erbjuda installation av solceller i Östersund. Solenergi är en oändlig källa till ren och grön el som alla kan ta del av oavsett hur stor fastighet man äger eller vart den befinner sig. Vi önskar kunna erbjuda helhetslösningar till många och till överkomliga priser. Detta är också nu möjligt tack vare det nya avdraget vid installation av grön teknik som även omfattar privatpersoner. Alla våra projekt är unika och vi bygger både stora och små solceller i Östersund med omnejd. Vi utgår från och installerar lokalt solceller i Östersund men vi reser och är aktiva även i närliggande tätorterna.

Framtiden är här

Med oss investerar ni garanterat i en mer grön och fossilfri Sverige och framtid! Vi har all kompetens, kunskap och certifieringar för att hjälpa er att bli självförsörjande med solceller i Östersund, vare sig ni önskar installera som privatperson på taket till villan eller som företag i en större anläggning. Vi ha kompetensen till att installera solpaneler och solceller i Östersund stående på mark och anslutningar till fastighetens elanslutningar. Vi sköter hela processen med installation av era solceller i Östersund från början till slut; offert, projektera, installera, slutbesiktning och utbildning inom den aktuella solcellsanläggningen när den är på plats. Dessutom erbjuder vi även separata avtal som ni kan ingå med oss där vi hjälper er med övervakning och underhålln av era solceller i Östersund.

Vi installerar solceller i Östersund med omnejd.

Här är en bild som visar solpaneler som vi har projekterat och installerat på en villafastighet i Brittsbo.